Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Kockázatmentes

Hiteles és mindig a hatályos cégadatokat tartalmazzák.

Hiteles

A hitelességet az Igazságügyi Minisztérium biztosítja.

Egyszerű és kényelmes

Cégdokumentumok sorban állás nélkül.

Bankkártyás fizetés

Kényelmes, online fizetés bankkártyával, biztonságosan.

Megbízható

Több mint 7 éve foglalkozunk cégdokumentumokkal.

Rizikómentes

A céginformációk hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja.

Profi kiszolgálás

Telefonos ügyfélszolgálatunkon udvarias és gyors kollégák dolgoznak, akik szakmailag felkészülten várják hívását.

Biztonságos fizetés

Fizethet kényelmesen és biztonságosan bankkártyával, vagy választhatja a banki átutalást is.

Hiteles cégkivonat letöltés hatályos adatokkal, a nap 24 órájában!

Cégkivonatra van szüksége hiteles formában a lehető legrövidebb időn belül?
Pályázati ügyintézéshez, vagy egy adásvételi szerződéshez szeretne közhiteles cégkivonatot, vagy cégmásolatot?

Oldalunkon keresztül cégdokumentumait könnyedén beszerezheti angol, német, és francia nyelven is.

Cégkivonat beszerzése online

Sajnos még mindig sokak fejében él az a tévhit, hogy hiteles cégkivonatot csak az arra alkalmas hivatalos szerveknél lehet beszerezni, személyes ügyfélfogadás keretén belül. Azonban hála a digitális forradalomnak, ma már egy hiteles cégkivonat beszerzését is intézhetjük online.

Weboldalunkon elérhető cégkivonatok is 100%-ban megbízható adatokat biztosítanak. Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgáltat biztosítja, hogy a megvásárolt cégkivonatok mindig friss, naprakész és hatályos cégadatokat tartalmazzon.

Nézzük azt a néhány pontot, ami megmutatja, hogy egyszerűen és kényelmesen szerezhetünk be egy cégkivonatot, vagy egy közhiteles cégkivonatot, online!

1. Az online vásárolt cégkivonattal időt nyerünk

Nem szükséges, hogy bárhová is elinduljunk beszerezni a cégkivonatot. Elegendő, ha megkeressük az arra alkalmas felületet (például: www.cegkivonatletoltes.hu), és elindítjuk a vásárlást. A következő lépés attól függ, hogy milyen cégdokumentumra van szükségünk. Amennyiben cégkivonatot vásárolunk, úgy a bankkártyás fizetés után azonnal elérhető lesz az igényelt kivonat. A közhiteles cégkivonat vásárlása esetében postai úton küldjük meg a cégkivonatot, illetve ha sürgősen szüksége van rá, akkor természetesen futárral is kézbesíthetjük. Hatalmas előnye, hogy a közhiteles cégkivonat esetében nem az igénylőnek kell időt vesztegetni a hitelesítéssel, postázással, ügyintézéssel. Ez a folyamat, amíg beszerzi szermélyesen a cégkivonatot, akár több órájába is kerülhet, dugóban állással, parkolóhely kereséssel, mindennel együtt. Éves szinten több ezer cégdokumentumot küldünk meg partnereinknek pontosan-határidőre, legyen elektronikus céginfóról, vagy Apostille cégkivonatról.

2. Kényelmes ügyintézés

Weboldalunkon a vásárlás menetét a legegyszerűbbre terveztük, hogy tényleg pár perc alatt megkaphassák a kért céginformációt.

A cégkereső funkció használata után könnyen megtalálják a cégkivonat fajtákat, amire szükségünk van. Weboldalunkkon minden információ megtalálható, így a vásárlás folyamatának leírása is. Még azok számára is könnyű a cégkivonat beszerzése, aki egyébként nincs otthon az internetes vásárlás világában, csak pár adatot kell megadniuk, és a le is tölthetik a cégkivonatot. Természetesen, ha nem biztos benne, hogy az adott ügyintézéshez mire van pontosan szüksége, ügyfélszolgálatunkon biztosan tudnak segíteni.

3. Mobiltelefonról is intézhető

Előfordulhat, hogy valaki elfelejti magával vinni a cégkivonatot az ügyintézés helyszínére. A mobiltelefon azonban mindig kéznél van, amiről szintén egyszerűen megvásárolható a szükséges dokumentáció. Ma már nem kell elhalasztani egy ügyintézést azért, mert megfeledkeztünk a cégkivonatról. Az online megvásárolt elektronikus cégkivonatot néhány percen belül megkapjuk az általunk megadott e-mail címre.

4. A megrendelt cégkivonat továbbítása a partner felé

Előfordulhat, hogy nem a saját személyes ügyintézéshez, hanem egy partnerünk számára van szükség a cégkivonatra. Ezt sem kell plusz feladatnak tekintenünk, hiszen a www.cegkivonatletoltes.hu weboldalon arra is van lehetőség, hogy a megbízásunkból továbbküldjék cégkivonatunkat a kiválasztott partner felé. Ezzel a lehetőséggel időt és energiát sem veszítünk, a végeredmény mégis eredményes.

Van még egy tévhit, amivel gyakran szembesülünk. Az emberek többsége úgy gondolja, hogy az internetes vásárlás nem biztonságos. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy ma már szigorú törvények szabályozzák az interes vásárlásokat, továbbá a weboldalak biztonságosságát is, amit már mi magunk is könnyen ellenőrizhetünk. Biztosíthatjuk az ügyfeleinket, hogy a fent említett weboldalon keresztül történő megrendelés is biztonságos, az adatok nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Cégkivonat, hiteles cégkivonat, közhiteles cégkivonat letöltés

Nagyon gyakran keresnek minket, hogy cégkivonatra, vagy cégmásolatra (cégtörténet) van-e szükség?

A cégkivonat mindenkor hatályos információkat tartalmazza, és nincs olyan hivatalos üzleti ügyintézés, amely során ne lenne rá szüksége az eljárónak. A cégkivonat adatait a [Ctv. 12.§ (1.)] szabályozza.

Mi is az a Ctv.?

Ezeket azért tartjuk fontosnak leírni, hogy segítsünk eligazodni a céginformációval kapcsolatos világban, ezért előfordul, hogy néhány szakmai kifejezés vagy rövidítés magyarázatra szorul. A Ctv. rövidítés tulajdonképpen a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról szóló törvényt jelenti. Ez a törvény 2006-ban született és máig hatályos.

Mit tartalmaz a cégmásolat?

A cégmásolat többek között tartalmazza a cég:

  • fennálló adatait,
  • törölt adatait,
  • fennálló vagy törölt jogot és tényeket,
  • törzstőke emelést,
  • a cég megszületése óta történt bármilyen adatváltozást.

Ez a dokumentum tehát jóval több adatot szolgáltat számunkra, mint a cégkivonat. Érdemes egy hosszabb távú üzleti szerződés megkötése előtt letölteni a cégmásolatot, hiszen évekre visszamenőleg kapunk pontos képet a partner üzleti múltjáról. Nagyobb hitelkérelmek elbírálásakor is kérhetik a cégmásolatot, hiszen szerepel benne a törzstőke emelés, amely a bankok számára fontos információ lehet.

A cégmásolat esetében is kérhető eredeti, közjegyző vagy cégbíróság által hitelesített dokumentum. Ha valamilyen szervezet ilyen módon kéri ezt tőlünk, az biztos, hogy eredeti példányban szükséges bemutatni. Ma már nagyon egyszerűen, online is hozzáférhetünk a cégmásolathoz, amelynek eredeti példányát akár 24 órán belül kézhez is kaphatjuk. A www.cegkivonatletoltes.hu weboldalon a nap 24 órájában bármikor kérvényezheti a hiteles cégmásolat igénylését. Online bankkártyás fizetéssel akár perceken belül hozzájuthat a cégmásolathoz.

Több nyelven is elérhető!

A www.cegkivonatletoltes.hu weboldalon akár 3 nyelven is elérhető a cégmásolat! Melyek ezek? A legnépszerűbb és legtöbbet használt angol nyelven, a második helyen szereplő német, és a feltörő francia nyelveken is igényelheti.

Cégkivonat, hiteles cégkivonat, közhiteles cégkivonat

Külföldi ügyintézéshez válassza az Apostille cégkivonatot!

Sokan nem tudják, hogy külföldi ügyintézések során milyen cégkivonatot fogad el az ügyintéző szervezet. Legyen az bank, közszféra vagy üzleti szektor, mielőtt tárgyalásra és ügyintézésre indulunk, győződjünk meg arról, milyen hatályos cégkivonat a megfelelő, elfogadott.

A legtöbben bíznak a hiteles cégkivonat erősségében, azonban egy magyar nyelvű, hitelesített cégkivonatot egyetlen külföldi ügyintéző sem tud elfogadni, ha nem érti annak tartalmát. Van lehetőség hitelesített cégkivonatot különböző nyelveken megrendelni, ezt azonban csak ritka esetben fogadják el. A hitelesített cégkivonatot Magyarországon történő ügyintézés vagy tárgyalás esetében ajánlott felhasználni.

Külföldi felhasználás során a megoldás az Apostille cégkivonat. Az Apostille tulajdonképpen egy tanúsítvány, amellyel azokat az okiratokat látják el, amelyek más, külföldi államban kerülnek felhasználásra.

Mit jelent a felülhitelesítés?

Azt a folyamatot jelenti, amikor egy Magyarországon kiállított okirat, megkapja az Apostille tanúsítványt, tehát jogosultságot kap arra, hogy bármely külföldi államban felhasználható legyen. Ahogy a neve is rejti, a felülhitelesítés tulajdonképpen még egy, plusz hitelesítési folyamat, amely a hiteles cégkivonaton történik meg. Ez annak bizonyítéka, hogy a cégről kiadott hiteles cégkivonatot vagy dokumentumot, az arra felhatalmazott (és jogosult) személy adta ki.

Hol kérhetik az Apostille tanúsítvánnyal ellátott cégkivonatot?

Külföldi ügyintézés során mindenhol megállja a helyét ez a felülhitelesített, hatályos cégkivonat. Azt fontos tudni, hogy például banki ügyintézések során is kizárólag az ezzel ellátott cégkivonatot fogadják el. Érdemes tehát ezt választani, ha biztosra akarunk menni.

Hogyan igényelhető?

Az Apostille cégkivonat megigénylésekor fontos tudni, hogy melyik országban kívánjuk ezt felhasználni. Kizárólag ebben az esetben adják ki az ilyen típusú, hatályos cégkivonatot.

Jelenleg 3 nyelven igényelhető a www.cegkivonatletoltes.hu oldalon keresztül. Ezek a nyelvek a következők:

  • Angol
  • Német
  • Francia

Az Apostille cégkivonat 30 napig érvényes, így az igénylésekor érdemes szem előtt tartani a határidőket és a felhasználás időpontját. A megrendelt dokumentumot keddenként és csütörtökönként tudjuk postázni a vásárló részére. Fontos tudni, hogy ez a típusú cégkivonat illetékkel is rendelkezik, így jelenlegi ára: 21.411 Forint.

Az Apostille cégkivonatot a keddi, illetve csütörtöki napon tudjuk postázni.

Cégkivonat, hiteles cégkivonat, közhiteles cégkivonat

Cégkivonatot szeretne percek alatt? Mutatjuk lépésről lépésre, ez hogyan lehetséges!

Ma már lehetőség van elektronikusan, akár azonnal hozzájutni a szükséges céges dokumentációkhoz. A legtöbben még ma is problémaként kezelik a fontosabb cégdokumentumok beszerzését. Ők nem tudják, hogy egy cégkivonat letöltése ma már percek alatt lehetséges. Abban szeretnénk segíteni, hogy miképpen a legkényelmesebb, és legegyszerűbb módja a cégdokumentumok beszerzéséhez.

Hogy működik?

A megfelelő, hiteles és letöltésre alkalmas oldalak megkeresése az első lépés. Nagyon fontos, hogy megbízható oldalról szerezzük be a cégkivonatot, mert ha nem friss, hatályos adatokkal kapja meg, nem fogja tudni felhasználni, mert 30 napig érvényes. Oldalunkról letöltött cégkivonatokon minden esetben friss cégkivonatot tud letölteni a nap 24 órájában. Tulajdonképpen ez a legfontosabb, amit ismernünk kell. Ezután nincs más teendőnk, csak használni az oldalunk kínálta funkciókat. Arra törekszünk, hogy a legegyszerűbben lehessen letölteni a kért dokumentumokat. Cégnév, adószám és cégjegyzékszám szerint is kereshetünk, így azt használhatjuk, amelyik adat épp a rendelkezésünkre áll. Könnyítésképpen, a cégnév beírása során feldobja a kereső a lehetséges találatokat, ez leginkább egy hosszú cégnév esetén előnyös funkció, hiszen nem kell végigírni a nevet. A cég kiválasztás után meg kell adnia az elektronikus címét, ide fog megérkezni a dokumentum, illetve a számla is. Lehetősége van bankkártyával, illetve banki átutalással fizetni.

Regisztráció nélkül!

Bármilyen online felületen elvégzett feladatnál a regisztráció telik a legtöbb időbe. Hosszú perceket veszíthetünk azzal, ha olyan felületen dolgozunk, ahol kizárólag regisztráció után vásárolhatunk és végezhetjük el sürgős feladatunkat. Itt nem csak arra kell gondolnunk, hogy megadjuk a személyes adatainkat, hanem be kell lépni a levelező rendszerünkbe, hitelesíteni kell a regisztrációt és még sorolhatnánk a felesleges időhúzó feladatokat. Tudjuk, hogy általában gyorsan van szükség a különböző cégdokumentumokra, ezért nálunk nem szükséges regisztrálni az oldalon, csak kiválasztja a cégnevet, pár kötelező adatot megad, és már le is tudja tölteni a cégkivonatot.

A korábban említett két weboldalon nem szükséges regisztráció a cégkivonatok letöltéséhez. Ezzel minimalizálhatjuk a letöltésre szánt időt. A weboldal címének begépelésétől az online fizetésig körülbelül 30-40 másodpercig tart eljutni, ez függ az internet gyorsaságától is. Ennyi idő alatt beszerezhető a cégkivonat. Egy dologra azonban gondos figyelmet kell fordítani. A vásárlás során a bankkártyás fizetési opciót válasszuk, hiszen ez a leggyorsabb módja a vásárlásnak. A bankkártyás fizetés után azonnal megérkeznek az elektronikus cégdokumentumok. Ezek a vásárló által megadott e-mail címre fognak megérkezni.

Banki átutalás és azonnali cégkivonat?

Ha bizonyos okokból Ön a banki átutalási opciót választja, akkor sem kell sokat várnia a hatályos cégkivonat megérkezésére. A bankok közötti tranzakció most már azonnali, általában pár perc alatt megkaphatja a cégdokumentumot. A pénz beérkezését követően automatikusan megérkezik a vásárolt cégdokumentum a megadott e-mail címre, amennyiben elektronikusan dokumentumot rendelt. Lehetősége van rendelését telefonon is leadnia ügyfélszolgálatunkon, ebben az esetben számlát küldünk elektronikus elérhetőségére, illetve pár percen belül a kért cégkivonatot is megérkezik.

Ha azonnal szüksége van az elektronikus dokumentációra a banki átutalás mellett, akkor nincs más teendője, mint letölteni a bankjából az átutalási fizetési bizonylatot és azt megküldeni részünkre. Az átutalási igazolást az info@cegkivonatletoltes.hu e-mail címre várjuk. Beérkezését követően azonnal megkapja a hiteles cégkivonatot vagy cégmásolatot.

Hiteles cégkivonat rendeléssel kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 288 6799-es telefonszámon.

Hiteles cégkivonat letöltés azonnali letöltéssel egyszerűen, néhány perc alatt! Nem kell várnia, a szükséges dokumentumokat azonnal és nonstop bármikor beszerezheti.

Ha megrendelés közben bármilyen segítségre van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 288 6799-es telefonszámon, kollégáink biztosan tudnak segíteni felmerülő kérdései megválaszolásában.

Felhasználóbarát

Irodán kívül is intézheti ügyeit, regisztráció és sorban állás nélkül, valamint mobilról is könnyen rendelhet.

Hiteles

Az állam által garantált hiteles és hatályos cégadatok.

Nyomonkövetés

Rendelését végigkövetjük, amíg meg nem érkezik Önhöz sikeresen a dokumentum. Ha közhiteles formában rendeli papír alapon, értesítést küldünk, hogy mikor kapja kézhez.

Drop shipping

A megrendelt cégdokumentumot az Ön megbízásából közvetlenül a megadott partneréhez továbbítjuk.