Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Cégkivonatot szeretne percek alatt? Mutatjuk lépésről lépésre, ez hogyan lehetséges!

1076 Cégkivonatot szeretne percek alatt? Mutatjuk lépésről lépésre, ez hogyan lehetséges!

Következő bejegyzésünkben arra szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét, hogy ma már lehetőség van elektronikusan, akár azonnal hozzájutni a szükséges céges dokumentációkhoz. A legtöbben még ma is problémaként kezelik a fontosabb cégdokumentumok beszerzését. Ők nem tudják, hogy egy hiteles cégkivonat letöltése ma már percek alatt lehetséges. Legújabb bejegyzésünkkel segítünk abban, hogyan lehet a leggyorsabban, könnyedén hozzájutni a cégkivonathoz.

Hogy működik?

A megfelelő, hiteles és letöltésre alkalmas oldalak megkeresése az első lépés. Ilyenek például a mi oldalunk, ahonnan mindig friss cégadatokhoz tudnak hozzájutni.
Tulajdonképpen ez a legfontosabb, amit ismernünk kell. Ezután nincs más teendőnk, csak használni a weboldalak kínálta funkciókat. Weboldalunkon arra törekszünk, hogy mindent a legegyszerűbben lehessen elvégezni, így már a főoldalon azonnal megjelenik a cégkereső űrlap, ahová csak be kell gépelni az adatokat. Cégnév, adószám és cégjegyzékszám szerint is kereshetünk, így azt használhatjuk, amelyik adat épp a rendelkezésünkre áll.
Könnyítésképpen, a cégnév beírása során feldobja a kereső a lehetséges találatokat, ez
leginkább egy hosszú cégnév esetén előnyös funkció, hiszen nem kell végigírni a nevet.

Regisztráció nélkül!

Bármilyen online felületen elvégzett feladatnál a regisztráció telik a legtöbb időbe. Hosszú perceket veszíthetünk azzal, ha olyan felületen dolgozunk, ahol kizárólag regisztráció után vásárolhatunk és végezhetjük el sürgős feladatunkat. Itt nem csak arra kell gondolnunk, hogy megadjuk a személyes adatainkat, hanem be kell lépni a levelező rendszerünkbe, hitelesíteni kell a regisztrációt és még sorolhatnánk a felesleges időhúzó feladatokat.

Oldalunkon nem szükséges regisztráció a hatályos cégkivonatok letöltéséhez. Ezzel minimalizálhatjuk a letöltésre szánt időt. A weboldal címének begépelésétől az online fizetésig körülbelül egy percig tart eljutni, ez függ az internet gyorsaságától is. Ennyi idő alatt beszerezhető a cégkivonat az irodájából Egy dologra azonban gondos figyelmet kell fordítani. A vásárlás során a bankkártyás fizetési opciót válasszuk, hiszen ez a leggyorsabb módja a vásárlásnak. Sikeres bankkártyás fizetés után azonnal megérkeznek az elektronikus cégdokumentumok. Ezek a vásárló által megadott e-mail címre fognak megérkezni.

Banki átutalás és azonnali cégkivonat?

Ha bizonyos okokból Ön a banki átutalási opciót választja, akkor sem kell sokat várnia a hatályos cégkivonat megérkezésére. Körülbelül 1 órás átfutási idő működik jelenleg a bankok tranzakciói között. A pénz beérkezését követően automatikusan megérkezik a vásárolt cégdokumentum a megadott e-mail címre.

Ha azonnal szüksége van az elektronikus dokumentációra a banki átutalás mellett, akkor nincs más teendője, mint letölteni a bankjából az átutalási fizetési bizonylatot és azt megküldeni részünkre. Az átutalási igazolást az info@cegkivonatletoltes.hu e-mail címre várjuk. Beérkezését követően azonnal megkapja a cégkivonatot vagy cégmásolatot.