Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Miért az online igénylés a legjobb megoldás, ha cégkivonatra van szükségünk?

505 Miért az online igénylés a legjobb megoldás, ha cégkivonatra van szükségünk?

Miért az online igénylés a legjobb megoldás, ha cégkivonatra van szükségünk?

Ha valamilyen ügyintézéshez cégkivonatra van szükség, sokan továbbra is személyesen igénylik a dokumentumot. Pedig ma már semmi szükség erre, hiszen a hiteles dokumentum egyszerűen és gyorsan, online is igényelhető.

Most megmutatjuk azt, milyen előnyökkel jár, ha a cégkivonatot interneten keresztül igényeljük, és természetesen azt is, hogy hol juthatunk hozzá az ügyintézéshez szükséges hiteles és közhiteles dokumentumokhoz akár pillanatok alatt, néhány kattintással.

Gyors és egyszerű igénylés, sorban állás nélkül

Korábban a cégkivonat igénylése hosszadalmas és frusztráló feladat volt. A dokumentumért sokszor órákat kellett sorban állni, szerencsére azonban ennek már vége. Online felületen ugyanis a szükséges cégkivonat már pillanatok alatt, akár néhány kattintással is elérhető.

Igényeink szerint választhatunk letölthető, e-hiteles dokumentum és papíralapú közhiteles cégkivonat között. Előbbi esetben az ügyintézés már olyan gyors, hogy a választott dokumentum fizetés után azonnal az elektronikus postaládánkban landol, így akár egy tárgyalás kellős közepén is beszerezhetjük a siker szempontjából nélkülözhetetlen okmányt.

Hatékony megoldás minden ügyben

Ha cégkivonat internetes letöltése kerül szóba, sokan rögtön az ingyenes cégkivonatra gondolnak. Az ingyenes cégkivonat sok helyről beszerezhető, és nagy előnye, hogy nem kell érte fizetni. Fontos azonban tudni, hogy ez a dokumentum kizárólag tájékozódási jelleggel használható, hivatalos ügyben történő eljáráshoz nem alkalmas.

Szerencsére ma már az interneten keresztül legalább ilyen egyszerűen beszerezhetővé vált a hiteles és a közhiteles cégkivonat. Az elektronikus formában elérhető, hiteles cégkivonat ennél már jóval hasznosabb, hiszen a legtöbb hivatalos ügy intézése során is használható. A papíralapú közhiteles dokumentumot pedig minden esetben, például banki hiteligénylés vagy pályázat benyújtása során is kötelesek elfogadni.

Biztonságos fizetés, pillanatok alatt

Sokan szkeptikusak az interneten törtnő vásárlással kapcsolatban, különösen akkor, ha hivatalos ügyintézéshez szükséges dokumentumokról van szó. A cégkivonat online igénylése azonban teljesen biztonságos művelet.

A dokumentumért a legtöbb helyen online is fizethetünk, vagy választhatjuk a banki átutalás lehetőségét. Oldalunkon a fizetés biztonságos, a személyes adatokat pedig minden esetben a legszigorúbb előírásoknak megfelelően kezeljük. Éppen ezért nem kell amiatt aggódni, hogy azok illetéktelen kezekbe kerülnének.

Online fizetés esetén az e-hiteles cégkivonat pillanatokon belül a postaládánkban landol, míg a papíralapú, közhiteles dokumentummal a következő nap kopogtat ajtónkon a futár. Ha a banki átutalást választjuk, az átfutás valamivel hosszabb időt vehet igénybe, azonban 5-15 percnél általában ebben az esetben sem kell többet várni az összeg beérkezésére, ami után a postázás azonnal megkezdődik.

Olcsó árak, külföldi ügyintézés esetén is

Rengetegen úgy gondolják, hogy a kényelem kizárólag luxus áron elérhető. Ez azonban a cégkivonat igénylése esetén nem igaz. Míg a közhiteles cégkivonat ára az igénylés helyétől függően nettó 7-9 ezer forint között mozog, addig az e-hiteles cégkivonat 3-5 ezer forintért is beszerezhető.

Az ár a külföldi ügyintézés során is használható Apostille cégkivonat esetén magasabb, hiszen ekkor a dokumentum egy extra hitelesítésen megy keresztül, ami lehetővé teszi azt, hogy az Apostille egyezményben résztvevő országokban problémamentesen használható legyen. Cégünk az oldalunkon keresztül igényelt Apostille cégkivonatot rövid időn belül, alig 2 munkanapon belül képes beszerezni. Ez a lehető leggyorsabb megoldást jelenti abban az esetben, ha külföldi felhasználás céljából van szüksége cégkivonatra.