Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Miért tőlünk érdemes igényelnie hiteles cégkivonatát?

1398 Miért tőlünk érdemes igényelnie hiteles cégkivonatát?

Számos cégvezetőnek vonzó alternatíva lehet, hogy ingyenes honlapokról töltsék le elektronikus cégkivonatukat, ugyanakkor ilyenkor fennáll annak a veszélye, hogy a kapott cégkivonaton lévő adatok nincsenek frissítve, így a rajta szereplő adatok és információk nem felelnek meg a valóságnak.

Hivatalos adatok, vagy csak tájékoztató jellegűek?

A legtöbb ingyenes cégkivonat letöltő oldalról kapott dokumentumokon nem hivatalos, csupán tájékoztató jellegű információk szerepelnek. Előfordulhat, hogy nem, hogy friss, de több hónappal ezelőtti adatokat tartalmaznak, így ezeket sajnos ügyintézésnél (pl. céges hitel igénylésénél) nem fogják elfogadni.

Hosszú távon is számíthat a segítségünkre

Tudjuk jól, hogy az ön számára is kincs az ideje és nem szeretne plusz köröket futni a hiteles cégkivonatának és egyéb hivatalos céges dokumentumainak (pl. eredmény kimutatás, mérleg) igénylésekor.

Tevékenységünket így annak szellemében alakítottuk ki, hogy nap mint nap megbízható és hosszú távon is stabil segítsége lehessünk a cégvezetőknek céges dokumentumaik igényléséhez.

Nálunk a „hiteles” tényleg hiteles

Ön biztos lehet abban, hogy az általunk átadott hitelesített cégkivonata tényleg az aktuális, friss információkat tartalmazzák, valamint, hogy a hitelesítési formának maximálisan megfelelnek.

Céges dokumentumaink hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja.

Amennyiben tehát a mi segítségünket kéri céges dokumentumainak (pl. hiteles cégkivonatának) igénylésében, ön maximálisan biztos lehet abban, hogy:

  • Friss, aktuális adatokat tartalmazó dokumentumot adunk, így ezen dokumentumokat 30 napig fel tudják használni.

  • Kényelmesen, otthonról, sorban állás nélkül igényelheti céges dokumentumait (pl. cégkivonatát)

  • Ha szeretné a maximálisan biztonságos online bankkártyás fizetést, vagy az összeg átutalását is választhatja az igénylés díjának kifizetéséhez.

  • Akár perceken belül (elektronikus úton) kézhez kaphatja hiteles cégkivonatát.

  • Ha szeretné, nyomtatott formában, futárszolgálattal is eljuttatjuk önhöz hiteles dokumentumait.
  • A hiteles cégkivonaton minden esetben az aznapi dátum fog szerepelni, akár hétvégén is letöltheti.
  • Email-ben, telefonon keresztül is rendelhet, ha Önnek úgy egyszerűbb.

Kérdése van az e-hitelesített cégkivonattal kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése merülne fel az e-hitelesített cégkivonat igénylés folyamatával, vagy a kapott .es3 dokumentummal kapcsolatban, kérjük jelezze nekünk! Kollégáink szívesen állnak a rendelkezésére.