Cégkivonat letöltés azonnal? Oldalunkról egy-két perc alatt letöltheti!

A céges ügyletek lebonyolítása során, legyen az egy tárgyalás, szerződéskötés, hivatalos ügyek intézése, fontos, hogy mindig nálunk legyen a legfrissebb, de minimum 30 napnál nem régebbi cégkivonat. A legtöbb esetben már nem indítják el a hivatalos ügyintézést, ha nem tudjuk bemutatni a legfrissebb hiteles cégkivonatunkat.

Weboldalunkat meglátogatva láthatjuk, hogy számos lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban hozzájussunk a szükséges hiteles cégkivonathoz.

Ha alig egy óránk maradt, hogy beszerezzük a szükséges cégkivonatot, akkor nincs más lehetőség, mint az azonnali letöltés. Ez egy biztonságos és bevált módszer arra, hogy a lehető leggyorsabban jussunk hozzá a garantáltan megbízható adatokat tartalmazó, hiteles cégkivonathoz, melyet azonnal le tudnak tölteni az oldalunkról.

A cégkivonat megvásárlása mindössze néhány kattintást vesz igénybe, így másodpercek alatt juthatunk hozzá az e-dokumentumhoz. A digitalizációnak köszönhetően az internetes vásárlás is egyre egyszerűbb, így már a hosszabb ideig tartó regisztráció nélkül is megrendelhetjük a szükséges dokumentumokat.  A cégkivonat letöltés összesen pár percet visz igénybe, és a telefonjáról egyből tovább is tudja küldeni a befogadó szerv felé. A cégkivonaton minden esetben az aznapi dátum lesz rajta, melyet 30 napig tud felhasználni.

A megvásárolt elektronikus cégdokumentumot a vásárláskor megadott e-mail címre kapjuk meg, a bankkártyás fizetést követően azonnal! Korábban nem volt lehetőség hosszas várakozás és sorban állás nélkül a cégkivonatok beszerzésére, így ez a módszer gyorsan közkedvelt lett a vállalkozások körében. Ehhez csak arra van szükség, hogy a megrendelés ellenértékét az online felületen, a bankkártyával egyenlítsük ki.

Előfordul, hogy a vásárláskor a vállalkozások az online bankkártyás fizetés helyett az átutalást preferálják. Ilyenkor megesik, hogy a tranzakció feldolgozása és beérkezése órákba telik, ez viszont az ügyfélnek kellemetlenséget, késedelmet okozhat. Az olyan tapasztalt cégek, mint a Cegkiovnatok.hu üzemeltetője, az igazolt átutalás ellenében azonnal elküldi az igényelt dokumentumot, így segítve ügyfeleit a folyamatok mielőbbi, sikeres elvégzésében.

A hiteles cégkivonatot a vásárlók 30 napig tudják (teljes körűen) felhasználni. A fontos ügyek intézésekor a bankok, a kormányablakok, vagy más közszolgáltatók a 30 napnál nem régebbi dokumentumra tartanak igényt, így fontos ennek a határidőben a betartása.

Minden esetben hiteles cégkivonatot vásároljunk!

Az ingyen beszerezhető cégkivonatok nem garantálják a legfrissebb adatokat, így ezeket a hivatalos ügyintézések során nem fogadják el. A hiteles cégkivonat garantálja, hogy minden adat naprakész és nem futunk bele olyan kellemetlenségbe, amit egy esetleges rossz címmel rendelkező nem hiteles cégdokumentum okozhat. Senki nem szeret az ügyintézéssel sok időt eltölteni, ezért érdemes mindig hatályos cégkivonatot beszerezniük! Az ingyenesen letölthető cégkivonat tájékoztató jellegű, melyet ügyintézéshez nem tudnak felhasználni.

A cégkivonat letöltés ma már szerencsére nagyon egyszerű. Amennyiben kérdése van, vagy bizonytalan milyen cégdokumentumra van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat!