Cégkivonatot szeretne percek alatt? Mutatjuk lépésről lépésre, ez hogyan lehetséges!

Következő bejegyzésünkben arra szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét, hogy ma már lehetőség van elektronikusan, akár azonnal hozzájutni a szükséges céges dokumentációkhoz. A legtöbben még ma is problémaként kezelik a fontosabb cégdokumentumok beszerzését. Ők nem tudják, hogy egy hiteles cégkivonat letöltése ma már percek alatt lehetséges. Legújabb bejegyzésünkkel segítünk abban, hogyan lehet a leggyorsabban, könnyedén hozzájutni a cégkivonathoz.

Hogy működik?

A megfelelő, hiteles és letöltésre alkalmas oldalak megkeresése az első lépés. Ilyenek például a mi oldalunk, ahonnan mindig friss cégadatokhoz tudnak hozzájutni.
Tulajdonképpen ez a legfontosabb, amit ismernünk kell. Ezután nincs más teendőnk, csak használni a weboldalak kínálta funkciókat. Weboldalunkon arra törekszünk, hogy mindent a legegyszerűbben lehessen elvégezni, így már a főoldalon azonnal megjelenik a cégkereső űrlap, ahová csak be kell gépelni az adatokat. Cégnév, adószám és cégjegyzékszám szerint is kereshetünk, így azt használhatjuk, amelyik adat épp a rendelkezésünkre áll.
Könnyítésképpen, a cégnév beírása során feldobja a kereső a lehetséges találatokat, ez
leginkább egy hosszú cégnév esetén előnyös funkció, hiszen nem kell végigírni a nevet.

Regisztráció nélkül!

Bármilyen online felületen elvégzett feladatnál a regisztráció telik a legtöbb időbe. Hosszú perceket veszíthetünk azzal, ha olyan felületen dolgozunk, ahol kizárólag regisztráció után vásárolhatunk és végezhetjük el sürgős feladatunkat. Itt nem csak arra kell gondolnunk, hogy megadjuk a személyes adatainkat, hanem be kell lépni a levelező rendszerünkbe, hitelesíteni kell a regisztrációt és még sorolhatnánk a felesleges időhúzó feladatokat.

Oldalunkon nem szükséges regisztráció a hatályos cégkivonatok letöltéséhez. Ezzel minimalizálhatjuk a letöltésre szánt időt. A weboldal címének begépelésétől az online fizetésig körülbelül egy percig tart eljutni, ez függ az internet gyorsaságától is. Ennyi idő alatt beszerezhető a cégkivonat az irodájából Egy dologra azonban gondos figyelmet kell fordítani. A vásárlás során a bankkártyás fizetési opciót válasszuk, hiszen ez a leggyorsabb módja a vásárlásnak. Sikeres bankkártyás fizetés után azonnal megérkeznek az elektronikus cégdokumentumok. Ezek a vásárló által megadott e-mail címre fognak megérkezni.

Banki átutalás és azonnali cégkivonat?

Ha bizonyos okokból Ön a banki átutalási opciót választja, akkor sem kell sokat várnia a hatályos cégkivonat megérkezésére. Körülbelül 1 órás átfutási idő működik jelenleg a bankok tranzakciói között. A pénz beérkezését követően automatikusan megérkezik a vásárolt cégdokumentum a megadott e-mail címre.

Ha azonnal szüksége van az elektronikus dokumentációra a banki átutalás mellett, akkor nincs más teendője, mint letölteni a bankjából az átutalási fizetési bizonylatot és azt megküldeni részünkre. Az átutalási igazolást az info@cegkivonatletoltes.hu e-mail címre várjuk. Beérkezését követően azonnal megkapja a cégkivonatot vagy cégmásolatot.