Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Cégkivonat letöltés egyszerűen, sorban állás nélkül, a nap 24 órájában

1479 Cégkivonat letöltés egyszerűen, sorban állás nélkül, a nap 24 órájában

Kíváncsi, hogyan tudja a lehető legkényelmesebben és leggyorsabban elintézni hiteles cégkivonatának igénylését? Mostani írásunkból megtudhatja, miért jó online forrásból, bankkártyás fizetéssel letöltenie a hiteles cégkivonatát.

Amikor egy fontos ügy elintézéséhez van szükségünk a hiteles, aktuális adatokat mutató cégkivonatunkra, akkor bizony mindent megtennénk azért, hogy minél előbb megtaláljuk azt a forrást, ami gyors, kényelmes, ugyanakkor 100% megbízható cégkivonatot ad majd a kezünkbe.

Európa Uniós pályázatok, céges bankszámla nyitás, céges autó vásárlása, eladása és egyéb a vállalkozásunk számára fontos ügy esetén jó eséllyel lesz szükségünk tehát olyan cégkivonatra, amit a befogadó intézmény pozitívan fog elbírálni. Nem is csoda, hogy szeretnénk maximálisan biztosra menni a cégkivonatunk tartalmával kapcsolatban.

Bízhat-e egy online cégkivonat letöltési oldalban?

Az online cégkivonat-letöltő oldalakkal kapcsolatban nagyon sokunkban merül fel – félig jogosan – a kérdés, miszerint „mennyire megbízhatóak ezek a források?”

Vajon fogjuk tudni használni az ilyen oldalakról igényelt cégkivonatot? Honnan látom, hogy egy cégkivonat biztosan friss, hatályos adatokat fog tartalmazni?

Ehhez először is fontos átgondolnunk, hogy pontosan miért is van szükség cégkivonatra egy-egy intézménynek, banknak. A válasz röviden: azért, mert egy ilyen dokumentum minden fontos információt tartalmaz, amit aktuális tudni kell a vállalkozásunkról:

Cég általános információi

  • Cégjegyzékszám
  • Cégnév
  • Székhely
  • Telephely
  • Fióktelep
  • Főtevékenység
  • Jegyzett tőke
  • Adószám
  • Státusza

Bejegyzés dátuma

Cégforma

Rövidített cégnév (bejegyzés dátumával)

Létesítő okirat kelte módosításainak dátumai

Jegyzett tőke megoszlása (pénz és nem pénzbeli)

Képviselet módja

Képviseletre jogosul(tak) adatai

Könyvvizsgáló(k) adatai

Cég statisztikai számjele

Cég pénzforgalmi jelzőszáma

Tag(ok) adatai

Sajnos ma már számos olyan cégkivonat-letöltő oldal létezik, ahol egy régebbi, elavult adatbázisból nyerik ki az adatokat, amikor cégkivonatot igénylünk. Ezek nagyon gyakran tudnak ezáltal ingyenes forrásként működni, ugyanakkor érdemes vigyáznunk! Ha egy olyan ingyenes, ugyanakkor nem hiteles, nem aktuális adatokat igazoló cégkivonatot kapunk a kezünkbe, amit később nem fogunk tudni használni, akkor egyáltalán nem járunk jobban, mint ha fizetnénk érte. Érdemes biztosara menni, hogy ne érje kellemetlenül, ha nem fogadják el a cégdoumentumot.

Kényelmesen, gyorsan, otthonról

Most, hogy már tudjuk, hogy mitől függ az, hogy a letöltött cégkivonatunkat jó eséllyel tudjuk-e majd használni az ügyintézés során, vagy sem.

Viszont nem elég csak arról meggyőződnünk, hogy a lehető legmegbízhatóbb forrásból szerezzük be ezt a fontos dokumentumot! Cégvezetőként az időnk kiemelten fontos, nem csoda hát, hogy nem szeretnénk hosszas utazás, időpont kérés és várakozás által megszerezni cégkivonatunkat. Szerencsére erre van más megoldás is!

Honlapunkról otthonról, sorban állás nélkül, kényelmesen és gyorsan intézheti a hiteles, aktuális adatokat igazoló cégkivonatának letöltését. Online fizetéssel akár azonnal átveheti (letöltheti) ezt az értékes dokumentumot, de akár kérheti a futárszolgálattal történő kézbesítést is.

Cégkivonatot szeretne online letölteni? Segítünk!

Ha bármilyen további kérdése merülne fel online cégkivonat letöltésével kapcsolatban, csak keressen bennünket bátran, szívesen segítünk!