Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Hiteles cégkivonat letöltése biztonságosan

1086 Hiteles cégkivonat letöltése biztonságosan

A digitális világunknak köszönhetően ma már nem kell hosszú órákat várni egy-egy fontosabb dokumentum megszerzésére. Az üzleti élet fejlődése és a gazdasági növekedés arra készteti a vállalkozókat, hogy mindig ellenőrizzék le partnereiket, beszállítóikat. Ez több szempontból is nagyon lényeges, főleg, ha egy nagyobb pénzügyi kapcsolat kerül előtérbe. Emellett szinte minden hivatalos céges ügyintézés során is szükség van hiteles cégkivonatra.

Az egyik legnépszerűbb ellenőrző dokumentum a cégkivonat. Számos lényeges információt tudhatunk meg a cégkivonatokból, legyen szó a cég működéséről vagy van-e eljárás a cég ellen. Nagyon fontos, hogy ezek mindig naprakész információk, tehát egy 30 napnál régebbi dokumentum már nem állja meg a helyét a piacon. Nem véletlen, hogy minden nagyobb szervezet, hivatalos ügyek intézésekor friss, újonnan letöltött aktuális cégkivonatot kér.

Pályázat beadásához, illetve akár egy postai küldemény átvételéhez is szükséges bemutatni egy hatályos cégkivonatot.

Milyen weboldalról töltsük le a cégkivonatot?

Oldalunkról mindig friss cégkivonatot tudnak letölteni a nap 24 órájában. Sikeres bankkártyás fizetés után azonnal megkapják elektronikus elérhetőségükre a dokumentumot.

A cégkivonatnak több formája is létezik, ilyen a hiteles cégkivonat, a közhiteles cégkivonat (papír alapú) vagy az e-hiteles cégkivonat (ES-3 formátum), Apostille cégkivonat (papír alapú) , a teljesség igénye nélkül.

Lényeges, hogy a weboldal milyen forrásból dolgozik. Ez azt jelenti, hogy az adatokat a legmegbízhatóbb helyről prezentálja. Oldalunk a szolgáltatott információk hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja. Ebben az esetben biztosak lehetünk abban, hogy a letöltött adatok nem tartalmaznak hamis, megtévesztő adatokat, és nem több éves lejárt cégdokumentumot kapnak.

A weboldalakon ma már biztonságosan vásárolhatunk, ez igaz a cégkivonatok vásárlása esetében is. Többféle fizetési mód közül választhatunk, lehet az banki átutalás vagy online bankkártyás fizetés. Az online bankkártyás fizetés azok számára előnyös választás, akik percek alatt hozzá szeretnének jutni a cégkivonathoz. Ebben az esetben a fizetés után pár perccel elérhetővé válik az igényelt cégdokumentum. A banki átutalás is felgyorsult már, pár percen belül így is megkaphatják a kért cégdokumentumokat. Az eljárás gyors és egyszerű, köszönhetően a letisztult, könnyen használható weboldalnak.

Oldalunkat nem csak számítógép használatával, hanem akár mobiltelefonnal is tudunk vásárolni. A vásárlás menete ugyanaz, mint a számítógép esetében, hiszen a weboldal mobiltelefonra optimalizált, így minden információ és lépés szinte ugyanaz.

Weboldalunk nem csak az adatok hitelességét garantálják, hanem profi és segítőkész ügyfélszolgálat áll a vásárlók rendelkezésére. Hiteles cégkivonat rendelését akár telefonon is leadhatja. Bediktálja a cégnevet, vagy adószámot, ami alapján be tudjuk azonosítani a céget, és megküldjük a kért dokumentumot.

Az egyéb kiegészítő szolgáltatásokról, mint például a házhozszállítás futárral, illetve a szállítási időről is ügyfélszolgálatunkon tud érdeklődni. Egyre népszerűbb az úgynevezett drop shipping szállítás is, amit sok ügyfelünk előszeretettel használ. Ha időt és energiát szeretne megspórolni úgy, hogy közben a vállalatát biztonságban tudja, rendszeresen ellenőrizze az üzletfeleit a cégkivonatok segítségével. Bármilyen kérdése van cégdokumentumokkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.