Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Milyen cégkivonatra van szükség céges autó vásárlásához és műszaki vizsgáztatásához?

1614 Milyen cégkivonatra van szükség céges autó vásárlásához és műszaki vizsgáztatásához?

Amennyiben ön is céges autó vásárlása előtt áll, ehhez hitelt szeretne felvenni, esetleg a már meglévő gépjárművét szeretné műszaki vizsgára vinni jó, ha tudja, hogy milyen cégkivonatra lesz szüksége ehhez. Az elmúlt években számos alkalommal kerestek meg bennünket a tudatos cégvezetők ezzel a kérdéssel, hiszen el szerették volna kerülni a felesleges plusz köröket a céges autók ügyintézésével kapcsolatban.

Céges autónk esetében is szükség van cégjegyzékre

Mint olyan sok területtel és kérdéssel kapcsolatban, ami a vállalkozásunkat érinti, bizony a céges autó vásárlásakor, illetve a vele kapcsolatos hitelfelvétel, vagy éppen egy műszaki vizsga esetében is találkozhatunk azzal a jelenséggel, hogy aktuális adatokat mutató, hiteles cégkivonatot kérnek tőlünk. Ilyen eseteben szerencsére nem kell hosszú ügyintézéstől tartanunk: ma már gyorsan, könnyedén és kényelmesen, online tudja igényelni hiteles cégkivonatát.

Mennyire aktuális cégkivonatra van szükség ilyenkor?

Általánosságban elmondható, hogy céges autó vásárlásához, az adás-vételi szerződés megkötéséhez, a műszaki vizsgáztatáshoz és a vásárláshoz szükséges hitel igényléséhez is hiteles cégkivonatra van szükség.

Általában 3 hónapnál nem régebbi cégkivonatot (hitel ügyintézés esetében 30 napnál nem régebbi cégkivonatot) szoktak a cégvezetőktől kérni és az a tapasztalatunk, hogy az online igényelt e-hiteles cégjegyzékeket is el szokták fogadni az ügyintézők ilyen esetben. Természetesen nyomtatott, hiteles cégkivonat igénylés is lehetséges, ezeket a dokumentumokat biztosan elfogadják.

Cégkivonat igénylése gyorsan, kényelmesen

Ma már szerencsére nem jár annyi kellemetlenséggel és nem is tart olyan sokáig a hiteles cégkivonat igénylése, mint azt gondolnánk. Megbízható felületünkön otthonról, vagy az irodából, kényelmesen, harmadik ügyintéző fél bevonása nélkül igényelhet közhiteles cégkivonatot – elektronikus és nyomtatott formában egyaránt.

100% biztonságos online fizetéssel

Amennyiben a biztonságos online fizetést választja és elektronikus cégjegyzéket szeretne igényelni, akár perceken belül be is tudja szerezni ezeket az ügyintézéshez elengedhetetlen dokumentumokat.

Nagyon fontos azonban, hogy minden hiteles cégkivonat igénylés esetében alaposan vizsgálja meg azt, hogy milyen forrásból, milyen cégtől szeretné azt kérni. Sajnos nagyon sok olyan honlap működik ma már, ahol nem valós, aktuális információkon alapuló cégkivonatokat adnak ki a kezükből. Ezeket a dokumentumokat pedig sajnos nem fogja tudni használni az ügyintézés során.

Kérdése van az online cégkivonat igényléssel kapcsolatban?

Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne a nyomtatott- vagy elektronikus hiteles cégkivonatok igénylésével, a fizetéssel, vagy a nyomtatott cégkivonatának házhoz szállításával kapcsolatban, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot! Szakértő kollégáink szívesen állnak az ön rendelkezésére.